Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

!!!Gdzie na piwko i wyżerkę w Pruszczu Gdańskim?!!!
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: !!!Gdzie na piwko i wyżerkę w Pruszczu Gdańskim?!!!

O:!!!Gdzie na piwko i wyżerkę w Pruszczu Gdańskim?!!! 12/18/2010 18:04 #14371

• pavlo911
  • Debiutant
  • Oklaski: 2
Krzysztof napisał:

Nie wiem, czy nadal aktualna jest promocja w Grubym Benku, ale mieli tam w poniedziałki 2 pizze w cenie 1 i to smaczne . Warunkiem był jednak odbiór w lokalu. Jednak pizze te były konkretne. Raz zamówiłem z dodatkowym serem i salami - efekt był taki, że 3 sporych mężczyzn miało problem z konsumcją 2 pizz.

Rzeczywiście, w benku konkretna pizza. Polecam wygłodniałym. Co do promocji, to nie jestem pewny. Dzisiaj dostałem nową ulotkę w której do zamówienia przez internet na co najmniej 25zł dają 5zł rabatu.

Krzysztof napisał:

A może ktoś może coś powiedzieć o lokalu przy ul.Cichej?

Chodzi o Nazar? Całkiem niezłe jedzenie, chociaż bez rewelacji. Wprowadzili ogromne, 60cm pizze. Chyba się wybiorę, ze względu na rozmiar

EDIT: Jeszcze chciałem zapytać o Pub 'Prohibicja' przy Obr. Pokoju. Dawniej była tam 'Krystynka'. Jeżeli ktoś był, to może podzieli się wrażeniami (muzyka, wystrój, cennik).
Ostatnio zmieniany: 12/18/2010 18:06 przez pavlo911.

O:!!!Gdzie na piwko i wyżerkę w Pruszczu Gdańskim?!!! 12/19/2010 14:05 #14377

• Andrzej
  • Opiniotwórca
pavlo911 napisał:

Chodzi o Nazar? Całkiem niezłe jedzenie, chociaż bez rewelacji. Wprowadzili ogromne, 60cm pizze. Chyba się wybiorę, ze względu na rozmiar

W Euro-Grill jest już taka pizza od dawna, a twardziele mogą ją mieć za darmo

www.euro-grill.pl/promocje

O:!!!Gdzie na piwko i wyżerkę w Pruszczu Gdańskim?!!! 12/19/2010 20:30 #14380

• buba
  • Przybysz
  • Oklaski: 0
boberoff napisał:
A czy ktoś z forumowiczów testował może na własnej skórze bar Lady In Red w Hotelu Chopin?

Byłam w pubie w hotelu Chopin (pub jest w podziemiu hotelu) w listopadzie, wkrótce chyba po otwarciu i może wystrój nie jest rewelacyjny, ale z całą pewnością można tam iść na piwo czy drinka. Jest ciepło, czysto i nastrojowo. Jadłam też bardzo dobrą sałatkę. Ceny powiedziałabym, że są normalne - może jak w knajpie w Gdańsku. Wieczorami schodzą się goście hotelowi, więc pub jakoś żyje:).

O:!!!Gdzie na piwko i wyżerkę w Pruszczu Gdańskim?!!! 12/22/2010 18:46 #14440

Euro-Grilla nie polecam, jedzenie wiecznie odgrzewane i przeciętne, ja przychodzisz w parę osób mylą dania (np. zamówisz shoarmę z ziemniakami a kolega de'volaia z frytkami to dostaniesz shoarmę z frytkami a kolega de'volaia z ziemniakami itp.), poza tym udało mi się trafić brudne sztućce, obsługa firm kuleje.

Polecam Nazara w bloku przy ulicy Cichej, jedzenie bardzo dobre, dania w odpowiednich ilościach i w porównaniu do innych firm NIGDY przypadkiem nie zapominają o promocjach dla firm. Polecam

O:!!!Gdzie na piwko i wyżerkę w Pruszczu Gdańskim?!!! 12/22/2010 22:06 #14450

• LPK
  • Tutejszy
  • Oklaski: 4
Paweł Nowakowski napisał:

Polecam Nazara w bloku przy ulicy Cichej, jedzenie bardzo dobre, dania w odpowiednich ilościach i w porównaniu do innych firm NIGDY przypadkiem nie zapominają o promocjach dla firm. Polecam

Po pierwsze primo - przy Cyprysowej.
Po drugie primo - jedzenie "średnie": "kebab" w formie mielonych wiórów, pizza zdarza się niedopieczona, zapiekanki przypalone... W porównaniu do Euro-Grilla wypada blado.

Pozdr,
LPK

O:!!!Gdzie na piwko i wyżerkę w Pruszczu Gdańskim?!!! 12/22/2010 22:26 #14451

• Ryn
  • Debiutant
Obecnie Piwo jak i Drinki to testuje przy Obr. Pokoju - Prohibicja , Piwo tak jak wszędzie 5 zł , drinki od 7 zł w górę ( zależy co z czym itp)Duży plus że jest temperatura optymalna do spożywania płynów z %% Jedzenie - pizza " Gruby Benek " cena do wielkości i smaku OK ! taka zwyczajna ok 21 - 23 zł i maja długo otwarte i nawet na wynos kartą można płacić. (duży plus) W Pruszczu nie ma dobrego kebabu ! Ten nowy ( naprzeciw smaczka) - co niby sam bułki robi itp to lipa , bułka zimna , nawet nie zagrzana dobrze w tym specjalnym opiekaczu mięso słabe , sos - sam jogurt brak akcentu . porażka niczym obecne SKM dobre dania obiadowe można było zjeść w Quatro które chyba jest zamknięte ? A teraz ?? Na przymorzu to wiem ale u nas ...

O:!!!Gdzie na piwko i wyżerkę w Pruszczu Gdańskim?!!! 12/23/2010 11:25 #14464

• aganiok1
  • Przybysz
  • Oklaski: 1
Ja stanę w obronie kebabu przy SKM. Porcje są solidne, mięso jak dla mnie BARDZO smaczne (w porównaniu np. z MCKaszubem, rewelacyjne. Wszystko świeże, obsługa miła. Na prawdę uważam, że nie ma się czego czepić.

O:!!!Gdzie na piwko i wyżerkę w Pruszczu Gdańskim?!!! 12/23/2010 17:07 #14474

• Andrzej
  • Opiniotwórca
Od kilku dni można odwiedzać Cytawę. Tam piwko od 5 zł, można kupić coś do jedzenia na zimno i ciepło. Klimat bardzo swojski. Niemal jak domówka.
Polecam wszystkim pozytywnym ludziom. Na pewno będą się tam dobrze czuli.
To miejsce kameralne, bardzo spokojne i na uboczu. Mieści się na terenie Aeroklubu Gdańskiego (wejście obok Akademii Paznokcia)- zaplecze hangaru aeroklubu.

O:!!!Gdzie na piwko i wyżerkę w Pruszczu Gdańskim?!!! 12/23/2010 22:03 #14482

• boberoff
  • Tutejszy
aganiok1 napisał:
Ja stanę w obronie kebabu przy SKM. Porcje są solidne, mięso jak dla mnie BARDZO smaczne (w porównaniu np. z MCKaszubem, rewelacyjne. Wszystko świeże, obsługa miła. Na prawdę uważam, że nie ma się czego czepić.

Zgadzam się z aganiok1, co prawda nie jadłem nigdy kebaba z MCKaszuba, ale za to kebab przy dworcu jest OK. Porcja solidna (nawet za duża jak na mnie), nie ściemniają dając samą zieleninę zamiast mięsa, a w środku jest czysto i przyjaźnie, co w porównaniu z mieszczącym się na przeciwko Smaczkiem... tu nie ma porównania

O:!!!Gdzie na piwko i wyżerkę w Pruszczu Gdańskim?!!! 12/25/2010 13:37 #14496

• Ryn
  • Debiutant
aganiok1 napisał:
Ja stanę w obronie kebabu przy SKM.

Zamawiałem na wynos może ma to jakieś znaczenie to była tragedia , może coś pomyśleli że jest nie tak skoro nigdy więcej nie zamówiłem ... Są jeszcze inne wyjścia , albo to jest wasz biznes albo tam pracujecie że tak chwalicie. ? Nie wiem czy ktoś jest w stanie mnie przekonać że jest tam dobre jedzenie ...
Moderatorzy: Andrzej, petrus, GrzegorzJ
Wygenerowano w 0.65 sekundy

Historia Pruszcza

• 26 maja 1939 roku

Przed wybuchem II wojny światowej w Pruszczu znajdowało się 575…
  • 22 maja 1927 roku

Wzrost liczby mieszkańców Pruszcza w okresie międzywojennym dobrze reprezentują statystyki…
  • 22 maja 1927 roku

Wzrost liczby mieszkańców Pruszcza w okresie międzywojennym dobrze reprezentują statystyki…

Redakcja

Zapraszamy do naszej redakcji

od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 16:00
tel. 58 782 48 48
tel. 58 58 58 170
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi.

Reklama

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi.
tel. 58 782 48 48

Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Dowiedz się wiecęj o plikach cookies jakich używamy i jak je blokować, w naszej polityce prywatności.

Akceptuję cookies z tej strony.

EU Cookie Directive Module Information